Friday, 26 March 2021

Port Bo prepara el canvi generacional pel 2022

Grups Port Bo i l'Empordanet

El canvi es concreta en la fusió dels grups L'Empordanet i Port Bo

Des del mes d’octubre de 2020 el grup de Calella de Palafrugell està treballant pel canvi generacional de la colla. Properament incorporaran a la formació a Lluís Bofill i Xavier Jonama components del grup L'Empordanet de Palafrugell.

Ambdós músics tenen sobrada experiència en el cant de taverna vinculat a l’estil de Calella de Palafrugell i son bons coneixedors dels repertoris dels seus antics cantaires.

Amb la finalitat de que la fusió sigui capaç de mantenir l’esperit i el repertori de Port bo, aquest procés durarà al voltant de 16 mesos. D’aquesta manera els dos grups mantindran els seus concerts per separat durant tot el 2021 al mateix temps que treballaran, conjuntament, l’assemblatge fins la primavera del 2022 que serà quan es farà el canvi definitiu.

A partir de llavors la formació serà composta per Josep Nadal (primera veu) Lluís Bofill (segona veu, guitarra i direcció musical) i Xavier Jonama (veu baixa).

Tot i així l’ Irineo Ferrer i en Carles Casanovas seguiran vinculats a Port bo perquè el canvi sigui el més planer possible. Durant el 2022 i en les següents temporades, esporàdicament pujaran a l’escenari en cantades especials per fer concerts a 5 veus i dues guitarres.

La presentació oficial dels dos nous membres es farà durant el concert d’aniversari que es fa cada any conjuntament amb els antics components a finals de setembre al Teatre Municipal de Palafrugell.

Situation map

Mapa ubicació Fundació Ernest Morató

Contact us

Fundació Ernest Morató
Plaça de l'Església, 8, 1r (Can Rosés)
17200 Palafrugell

(+34) 972 61 15 14
funda@fundacioem.com
www.facebook.com/fundacioem