Friday, 06 May 2022

La Fundació entrega els Premis 2 per 4 el proper diumenge 15 de maig

L'acte tindrà lloc a la sala de les Corts Catalanes, del convent de Sant Francesc de Montblanc, a partir e les 11.30h

Aquest any l'acte dels Premis 2/4, que reconeixen la feina i la trajectòria de músics, compositors, grups, empreses  i institucions públiques i privades en favor de l’havanera, tindrà lloc a la capital de la Conca de Barberà, el municipi de Montblanc. Els guardons, que premien ja sigui la investigació, la divulgació, la composició o la interpretació de l'havanera van ser atorgats pel  Patronat de la Fundació el 27 de novembre de 2021 al programa radiofònic Havaneres a peu de muralla,  al compositor, lletrista i intèrpret Carles Casanovas Rigall i a l’intèrpret Irineu Ferrer Serras.

L'acte, que coemençarà a partir de dos quarts de dotze del matí a la Sala de les Corts Catalanes del Convent de Sant Francesc, comptarà amb la participació d'Indira Ferrer-Morató, soprano, i Antoni Mas, pianista i compositor, el trio de violí, violoncel i piano de Maya Sevilla, Romina Sevilla i Gerard Moreno i el grup Habana vieja.

L'entrada a l'acte dels premis és gratuïta.

Premiats

Havaneres a peu de muralla

Programa radiofònic d’havaneres, produït per Ràdio Montblanc i presentat des de l’any 2017 per Pere Domènech, Gerard Moreno i Jordi Margalef. Els guions del programa s’han editat en el llibre Habana vieja. Havaneres a peu de muralla.

Carles Casanovas Rigall

Compositor, lletrista i intèrpret d’havaneres. Membre dels grups Ventijol, Llops de Mar i Port Bo, del qual va anunciar la seva retirada l’any 2021. Autor de les lletres d’algunes de les havaneres més populars.

Irineu Ferrer Serras

Va integrar-se com a baríton al grup Port Bo l’any 1979 i n’ha estat membre de manera interrompuda fins a l’any 2021, quan va anunciar la seva retirada dels escenaris.

 
 

 

 

 

Situation map

Mapa ubicació Fundació Ernest Morató

Contact us

Fundació Ernest Morató
Plaça de l'Església, 8, 1r (Can Rosés)
17200 Palafrugell

(+34) 972 61 15 14
funda@fundacioem.com
www.facebook.com/fundacioem